Green Coffee: cara yang paling mudah untuk turunkan berat badan!

Green Coffee: cara yang paling mudah untuk turunkan berat badan!

 • Pembakaran lemak dengan cepat dan pantas
 • Mengawal secara sihat selera makan anda
 • Kesejahteraan hidup yang cemerlang dan penampilan yang menawan
ORDER WITH THE DISCOUNT

Tiga Langkah ke Badan yang Sempurna

 1. Baca langkah-langkahnya
 2. Ambil kursus minimum dua minggu
 3. Ikut langkah-langkah mudah petua nutrisi

Pengajian Klinikal

Oktober 2012 hasil kajian saintifik mengenai Green Coffee telah diterbitkan dalam majalah Diabetes, Sindrom Metabolisme dan Obesiti. Kajian yang dijalankan oleh para saintis daripada Universiti Massachusett menunjukkan kesan asid klorogenik seperti yang berikut:

Mula mula, ia mengubah glukosa dan lemak badan menjadi tenaga.

Yang kedua, ia menghalang penyerapan gula dan dengan itu – pengumpulan lemak badan. Ujian klinikal selama dua belas minggu menunjukkan keputusan berikut:

 • Purata 10% kehilangan berat badan (7.5kg)
 • Purata 16% kehilangan lemak badan

Peserta eksperimen (lelaki dan wanita) mengambil biji kopi hijau 30 minit sebelum setiap hidangan. Tiada kesan sampingan diturunkan.

ORDER WITH THE DISCOUNT

Green Coffee: cara yang paling mudah untuk turunkan berat badan!

PENURUNAN BERAT PANTAS: SEHINGGA 36 KILO! ANDA SEDANG MENGHAMPIRI BENTUK BADAN YANG IDEAL SETIAP HARI!

7 HARI

Kurang mengembang, lemak mula memecah. Saiz pinggang mengecil sebanyak 1-3 inci, yang mana hasil lebih daripada 7 hari diet.

14 HARI

Pembentukan abdomen yang menonjol menjadi semakin rata, berat badan berkurangan sebanyak 2-4 kg. Anda boleh rasa badan anda semakin ringan dan bertenaga!

28 HARI

Berat turun secara mendadak, saiz pakaian 48 kini bertukar kepada saiz 44. Saiz pinggang kini sudah pun hilang lebih dari 4 inci, berat keseluruhan yang telah turun adalah 9 kilo!

60 HARI

Terdapat penurunan berat badan yang stabil sehingga 40 kilogram. Anda kini boleh mengunakan saiz 42. Keadaan kulit semakin baik, ia nya kelihatan segar dan berbentuk.

RAHSIA KEBERKESANAN GREEN COFFEE

 1. ASID KLOROGENIK. Asid klorogenik mengaktifkan dan memperbaiki proses pembentukan asid lemak dalam hati, memudahkan pemecahan lemak didalam usus dan menghalang ianya diserap kedalam aliran darah.
 2. KAFEIN. Kafein adalah antioksidan semulajadi yang berkuasa. Ia menguatkan dinding saluran darah dan melindungi tubuh daripada bahan radikal bebas dengan mempercepatkan proses pertumbuhan semula kulit.
 3. TANIN. Bahan ini meningkatkan fungsi saluran pencernaan yang dapat menghapuskan cecair yang berlebihan dan tubuh badan dapat dibersihkan dengan cara yang semulajadi. Terima kasih pada tanin kerana mempunyai sistem imunisasi yang kuat.

Green Coffee: cara yang paling mudah untuk turunkan berat badan!

Pendapat pakar mengenai Green Coffee

Green Coffee pastinya merupakan penemuan baru-baru ini yang paling penting di kalangan dalam bidang dietologi. Gabungan kafein dan asid klorogenik menjadikannya pembakar lemak semula jadi yang paling kuat. Produk ini telah berjaya melepasi pelbagai ujian klinikal antarabangsa, yang memberinya kesahihan dalam keselamatan dan kecekapan.

Siti Khadijah binti Muhd Kamal, M.D.

Pakar Pemakanan Pusat Kesihatan Komanwel
Tampines, Singapura

KISAH SEBENAR PENURUNAN BERAT BADAN

Kawan-kawan semua, saya akan kongsikan penemuan saya – Green Coffee. Saya gantikan kopi biasa dengannya dan kehilangan 11 kg. Siapa lagi yang telah cuba Green Coffee?

yanti-y

Saya diserang dengan soalan-soalan tentang bagaimana saya dapat turunkan berat badan dengan cepat. Gadis-gadis, inilah jawapan saya untuk awak semua. Segala-galanya terima kasih kepada Green Coffee. Saya tidak berdiet, saya tidak bersenam di gym, saya hanya minum minuman yang sangat lazat dan kehilangan berat badan.

anny-white

Saya kagum dengan ulasan yang tidak percaya pada Green Coffee. Gadis-gadis semua, sudahkah awak mencubanya sendiri? Sudah tentu tidak! Jadi, kenapa menulis? Saya sukakan produk ini. Bukan saja saya kehilangan 15 kg, tapi kesihatan saya juga semakin baik! Ia sangat sihat!

gina1881

ORDER WITH THE DISCOUNT

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: