Impuls untuk membangun massa otot: senaman dan regangan yang tidak menyakitkan!

Impuls untuk membangun massa otot: senaman dan regangan yang tidak menyakitkan!

 • mencegah kemungkinan kecederaan semasa bersenam
 • menghalang kesakitan yang dialami pada otot
 • menyediakan tulang dan sistem otot semasa bersenam
ORDER WITH THE DISCOUNT

Komponen

Impuls untuk membangun massa otot: senaman dan regangan yang tidak menyakitkan!

 1. Ekstrak Tribulus Terrestris
 2. Ekstrak Withania Somnifera
 3. Ekstrak Embelica Officinale
 4. Ekstrak Ginseng Korea
 5. Biji Nigella
 6. Pokok Kurma

Cara menggunakan Impuls

 • Bersiap sedialah untuk senaman keras di gim dengan Impuls
 • Ambil 2 kapsul
 • Tempoh rawatan adalah 20 hari
ORDER WITH THE DISCOUNT

Pendapat jurulatih profesional mengenai Impuls

Ramai orang percaya bahawa sebelum bersenam, apa yang perlu anda lakukan adalah memanaskan otot dengan melakukan suatu senaman. Namun, mereka masih berasa sakit dan rasa tegang. Untuk mengelakkan ini, saya cadangkan agar menggunakan Impuls. Produk ini dipercayai oleh individu yang baru bermula dan juga atlet profesional. Impuls membantu mereka menghilangkan pembengkakan, mencegah daripada mengalami luka mikro pada tendon, dan juga menghindari kemungkinan keradangan. Ryan, Pelatih

Ryan, Pelatih peribadi Bina Badan 38 Tahun

Kesakitan pada otot, rasa tegang, dan kecederaan mikro adalah perkara yang menghantui golongan yang baru bermula dan para atlet, apatah lagi atlet berpengalaman. Sementara itu, pemanasan badan yang betul tidak selalunya dapat mencegah perkara demikian. Otot anda perlu dipanaskan dengan menggunakan suplemen yang khusus. Daripada banyak produk yang ada sekarang, saya pastinya mengesyorkan Impuls. Ia membantu mengelakkan kecederaan otot, otot tegang, dan rasa sakit selepas bersenam.

Valerie, Jurulatih kecergasan Umur 25 tahun

Individu berikut sudahpun menikmati Impuls

Javier, Umur 29 tahun

Selepas bersenam, saya sentiasa mengalami sakit otot yang teruk. Kecederaan otot dan otot tegang sentiasa menemani saya. Saya fikir saya hanya perlu memanaskan badan dengan lebih kuat, tetapi pelatih peribadi saya mengatakan bahawa sebenarnya, menggunakan Impuls adalah perkara yang perlu saya lakukan. Suplemen ini berfungsi dengan hebat dan menyiapkan badan saya untuk bersenam!

Ayden, Umur 36 tahun

Saya terlibat secara aktif dalam sukan sejak saya kecil lagi. Dan tentu saja, saya mempunyai kecederaan lama yang akan timbul semasa melakukan senaman kekuatan saya. Rasa terlampau penat yang sedikit sudah boleh membawa kepada pemisahan mikro otot dan kesakitan paling teruk yang tidak dapat anda bayangkan. Untuk mengelakkan ini dan menyediakan tulang dan sistem otot saya dengan betul untuk bersenam, saya mula menggunakan Impuls. Pada saat saya menggunakannya buat kali pertama, saya sudah dapat menyedari bagaimana rasanya untuk bersenam tanpa rasa sakit dan otot tegang! Ia adalah produk yang sempurna untuk saya.

Sophie, Umur 25 tahun

Implus memanaskan otot saya dengan hebatnya! Sekarang saya tidak perlu lagi bersenam jika saya mengambil kapsul ini. Badan saya tidak menjadi terbiasa dengannya dan saya tidak mendapat kesan sampingan. Dan semua ini walaupun saya mempunyai alahan. Malah Impuls tidak menyebabkan gatal-gatal atau kemerahan langsung. Saya mengesyorkannya untuk semua orang!

ORDER WITH THE DISCOUNT

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: